Zoeken

Zoeken

Zomersessies

De Neuf Academy Zomersessies staan in het teken van ontmoeten, verbinden en persoonlijke ontwikkeling. Juist nu na een lange periode van thuiswerken vinden wij het extra belangrijk om de balans op te maken. Om weer te verbinden, onszelf te laten inspireren en te groeien met, en dóór elkaar. Wij als Neuf staan voor plezier, vrijheid en kwaliteit, en dat weerspiegelt zich ook in de trainingen die wij organiseren en begeleiden. Wanneer je kennis, ervaring en persoonlijke groei combineert, ga je een vruchtbare en rijkere carrière tegemoet: dat is onze drijfveer! 

We maken tijdens de Zomersessies onderscheid in trainingen gericht op Young Professionals en trainingen gericht op Experienced Leaders. De context waar beide zich in bewegen zijn hetzelfde, maar de positie, verantwoordelijkheden en uitdagingen zijn wezenlijk anders. 

24 augustus 2021

Zomersessie

Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist
26 augustus 2021

Zomersessie

Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist

Zomersessie 24 Augustus

Young Professional – sessie

Als young professional betreed je net het werkveld of heb je een aantal jaren werkervaring. De zomersessie staan in het teken van jou, je innerlijke drijfveren en je persoonlijke leiderschap. Centraal staat de vraag hoe een betekenisvolle functie er voor jou uit ziet. Een functie die overeenkomt met wat jou drijft, die van waarde is voor jezelf én het team.  

In deze training bieden we je tools om je bewustwording rondom je kernwaarden, je eigen handelen en positie binnen het team te verhogen. Maar ook geven we je inzichten en middelen hoe je processen en dynamieken in teams kan duiden. 

Tijdens deze Zomersessies gaan wij aan de slag met jouw ontwikkelpunten. Als je deze nog niet hebt gedefinieerd, dan helpen wij jou om deze te verwoorden. Hierbij maken we gebruik van het Systemisch Werk. Dit kenmerkt zich door een actiegerichte methode die verrassend snel inzichten biedt die je gelijk kunt toepassen in de praktijk. Met de intelligentie van de groep, persoonlijke aandacht van ervaren coaches en een stevig theoretisch kader nemen we jouw rol onder de loep

Ben jij een Young Professional, en wil jij:  

 • In contact staan met je eigen innerlijke drijfveren. 
 • Een rol kunnen innemen die van waarde is voor jou en het team.  
 • Stevig je positie in kunnen nemen in het team, nu en in de toekomst.  

Globale dagplanning:
De sessie wordt georganiseerd bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist.

 • 09:30 – 10:00: inloop met koffie & thee 
 • 10:00 – 17:00: sessie (incl. lunchpauze) 
 • 17:00 -18:00: afsluitende borrel

De totale prijs voor de Young Professional sessiedag is: €425.- 

Zomersessie 26 Augustus

Experienced Leaders – sessie

Als Expercienced Leader heb je al een redelijk aantal jaren werkervaring, begeleid je een team of afdeling en heb je wellicht al een aantal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gevolgd. In deze sessie staat jouw rol als leider centraal, en de manier waarop jij je verhoudt tot jouw team, organisatie en project.   

Dit begint met te bepalen hoe jij je tot jezelf en jouw eigen leiderschap verhoudt. Wat drijft jou en wat betekent dat voor de manier waarop je leidinggeeft aan de mensen om je heen en aan jezelf?  

Tijdens de zomersessie komt dit aan bod. We gaan dieper in op hoe jouw kernwaarden kunnen bijdragen aan het effectief en bezield leidinggeven. Daarnaast gaan we aan de slag met ons waarnemingsvermogen om processen en dynamieken in je team en organisatie zichtbaar te maken, die zich op een diepere laag bevinden. Dat verschaft je inzichten en tools om proactief te handelen, waarmee jij de innerlijk gedreven leider bent die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.  

Wat doe jij in je werk (handelingen), hoe doe jij dat (gedrag) en waarom doe je dat (drijfveren)? En in hoeverre sluiten deze op elkaar aan? Dat zijn de kernelementen die we gaan onderzoeken. Hierbij maken we gebruik van de intelligentie van het hoofd, hart en lichaam. Bewustwording hiervan resulteert in meer effectiviteit, doelgerichtheid en – niet onbelangrijk – een plezierige zelfverzekerdheid en meer bezieling in het werk dat je doet. 

Ben jij een Experienced Leader, en wil jij:  

 • Leidinggeven vanuit hoofd, hart en lichaam.  
 • Een stevig fundament vormen waarin het team en jij kan floreren.  
 • Proactief handelen op basis van dynamieken die jij leert waar te nemen. 

Meld je dan snel aan! 

Globale dagplanning:
De sessie wordt georganiseerd bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist.

 • 09:30 – 10:00: inloop met koffie & thee 
 • 10:00 – 17:00: sessie (incl. lunchpauze) 
 • 17:00 -18:00: afsluitende borrel

De totale prijs voor de Experienced Leaders sessiedag is: €560.- 

 • Thijs en Demian zijn hun samenwerking gestart bij het geven van outdoor trainingen in Nederland en in de Alpen. Door een voorliefde voor het Systemisch Werk en een energieke en actiegerichte aanpak zijn zij de verbinding aangegaan. Dit heeft geresulteerd in trainingen die zich kenmerken door plezier, scherpte en diepgang. De ervaringsgerichte aanpak die zij hanteren biedt verrassend snel nieuwe inzichten die gelijk toegepast kunnen worden in de praktijk. Zij nemen jou graag mee met hun energieke, frisse en actiegerichte aanpak, waarbij aandacht is voor de diepte én de praktijk!


  Aanmelden

  Schrijf je hieronder in voor jouw sessie naar keuze. Inschrijven kan tot en met 5 augustus. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en meer informatie omtrent betaling. Tot snel!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.